logo

plovdivclubs.com

VOGUE представи новото ВИДЕО на Alex P., Liter Jack и Емо
VOGUE представи новото ВИДЕО на Alex P., Liter Jack и Емо

VOGUE представи новото ВИДЕО на Alex P., Liter Jack и Емо

публикувана на 29.01.2016 05:25

 

Тази седмица бе добра за музикалните маниаци в Пловдив. Това е така, защото в средата на „работния цикъл“ се състоя премиерата на видеото на най-новия хит iPHONE, зад който стоят Eмо, Liter Jack и ALEX P. Официалната премиера на видеото бе тази сряда, естествено там където се случват събитията в града под тепетата - VOGUE music club. Заведението бе препълно, а Alex P, Emo и Liter Jack събраха много фенове и приятели на събитието.

 

Ден след това бе и премиера на клипа в интернет пространството. Само за няколко часа видеото набра  хиляди гледания, а поздравлнията и положителните комнтари не спират да валят в интернет пространството.

 

Новият трак на EMO & LITER JACK & ALEX P. - iPHONE  е продуциран от Central Side Studio.Музиката и аранжимента са на  Mitko Beats Микс и мастър - L.K. Beats. Текстът е дело на самите Alex P, Emo и Liter Jack. Режисьор на видеото е Buddubbaz Tape, а оператор е Никола Дамов. За хубавата визия на момчетата се е погрижила Дани Стефанова от Студио за красота Kika Star.

 

Вижте снимки от промоцията на iPHONE във VOGUE

 

Гледайте видеото към iPHONE

 


Седмична програма